Prefectul si subprefectul judetului Prahova, recent numiti, prezentanti de PSD Prahova - VIDEO

26 Jan 2022 12:04
Prefectul si subprefectul judetului Prahova, recent numiti, prezentanti de PSD Prahova  - VIDEO
De putin timp, judetul Prahova are un nou prefect, in persoana lui Virgil Nanu, si un nou subprefect, in persoana lui Emil Draganescu. Cei doi au fost numiti la conducerea Instititiei Prefectului Prahova la propunerea organizatiei PSD Prahova, dupa negocieri in cadrul coalitiei PSD – PNL. Asta in conditiile in care cele doua functii sunt unele politice, potrivit noilor reglementari. Acestia au fost prezentanti astazi, in cadrul unei conferinte de presa PSD.

“De-a lungul timpului, aceasta functie era o functie de inalt demnitate publica, nu era o functie politica, ci una de functionar, si de cele mai multe ori nu putea face aceasta activitate politica. S-a schimbat legislatia, iar acum colegii nostri, pentru ca ei fac parte din PSD, de mai mult timp, pot desfasura activitate politica si este normal sa ii vedem si in acest cadru si, bineinteles, sa activeze, asa cum este de asteptat de la doi oameni care indeplinesc o functie politica”, a precizat presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Noul prefect al judetului Prahova, Virgil Nanu, este un specialist în cadastru și geodezie care cunoaște fiecare localitate a județului.
“Am fost profund onorat de aceasta nominalizare atat din partea organizatiei PSD Prahova, cat si din partea domnului presedinte Bogdan Toader. Ce vreau sa va asigur: voi un partener de dialog, voi fi prefectul judetului Prahova, voi incerca sa implementam politicile guvernamentale in judetul Prahova, voi incerca sa asiguram o mai buna transparenta institutiei prefectului, o buna comunicare, inclusiv cu dumneavoastra (presa), inclusiv cu autoritatile locale, inclusiv cu cetatenii judetului Prahova”, a spus prefectul judetului Prahova, Virgil Nanu.
Emil Draganescu, noul subprefect al judetului Prahova, nu se afla la primul mandat.
“Ma aflu pentru a treia oara in fata acestei provocari de a fi subprefect al judetului Prahova. Asa cum spunea si domnul presedinte Toader, este in schimb prima oara cand ocup o functie de demnitate publica asumata politic. Asta nu va schimba cu nimic modul meu de abordare a activitatii de zi cu zi si a functiei si, nu intamplator, faptul ca acum doi ani am devenit inalt functionar public imi va marca intreaga cariera”, a declarat subprefectul judetului Prahova, Emil Draganescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677