Premiile si trofeele Galei « Topul Firmelor Prahovene » 2021, decernate online

13 Nov 2021 14:05
Premiile si trofeele Galei « Topul Firmelor Prahovene » 2021, decernate online
Ca in fiecare an, Camera de Comert si Industrie Prahova realizeaza clasamentul «Topul Firmelor Prahovene », apoi celebreaza si promoveaza performerii de top ai comunitatii prahovene de afaceri.
In cuprinsul clasamentului Topul Firmelor Prahovene 2021, se regasesc cele mai performante companii ale judetului, in baza datelor financiar – contabile din bilantul anului 2020.
Informatiile care au stat la baza realizarii clasamentului au fost furnizate de catre Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor, iar metodologia aplicata este unitara la nivelul intregului sistem cameral romanesc si poate fi consultata pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Prahova, www.cciph.ro. Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizarii clasamentului, dar si recunoasterea acestuia prin temeiul legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania), fac din Topul Firmelor Prahovene si din insemnele care se atribuie firmelor laureate, un veritabil suport de bonitate pentru acestea.
Pentru ca Topul Firmelor 2021 este întocmit pe baza rezultatelor înregistrate de firme în anul 2020 - un an plin de încercări pentru marea parte a mediului de afaceri – dar mai ales pentru firmele din turism, HoReCa, servicii, agricultură, o serie de sectoare industriale - performanta firmelor laureate este cu atat mai meritorie. Chiar și în aceste condiții dificile, dintre cele 12 393 companii clasate pe primele 10 locuri în Topul Național al Firmelor, 433 sunt firme prahovene, dintre care 168 sunt clasate pe primele 3 locuri și 71 sunt clasate pe primul loc.
La nivelul județului nostru, clasamentul primelor 10 firme grupate pe sectoare, domenii de activitate și grupe de mărime cuprinde 3107 firme, dintre care 1638 ocupă primele 3 poziții, iar 762 se clasează pe primul loc. Cele peste 3000 firme formează plutonul fruntaș al companiilor prahovene care susțîn o economie de top, performanță și competitivă și care se bazeaza pe două foarte importante motoare – exportul de produse și servicii și investițiile străine.
Firmele prahovene laureate la Gala Topul Firmelor Prahovene 2021 vor primi, impreuna cu diploma acordata pentru clasarea firmei in Top, o serie de distinctii si trofee care reflecta preocuparea privind responsabilitatea sociala a companiilor, efortul investitional, activitatea de export, performanta feminina in afaceri.
Pentru ca, in continuare, traversam o perioada dificila din punct de vedere pandemic, cu repercursiuni grave la nivel sanitar, economic si social, Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2021 va avea loc in format online.
Evenimentul, realizat sub forma unui film de promovare -premiere a companiilor prahovene de top, va fi lansat in premiera pe website-ul CCIPrahova www.cciph.ro, pe pagina FaceBook a CCIPrahova https://www.facebook.com/cciprahova si pe platforma YouTube, marti, 16 noiembrie 2021, la ora 12:00.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121