Premiile si trofeele Galei « Topul Firmelor Prahovene » 2021, decernate online

13 Nov 2021 14:05
Premiile si trofeele Galei « Topul Firmelor Prahovene » 2021, decernate online
Ca in fiecare an, Camera de Comert si Industrie Prahova realizeaza clasamentul «Topul Firmelor Prahovene », apoi celebreaza si promoveaza performerii de top ai comunitatii prahovene de afaceri.
In cuprinsul clasamentului Topul Firmelor Prahovene 2021, se regasesc cele mai performante companii ale judetului, in baza datelor financiar – contabile din bilantul anului 2020.
Informatiile care au stat la baza realizarii clasamentului au fost furnizate de catre Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor, iar metodologia aplicata este unitara la nivelul intregului sistem cameral romanesc si poate fi consultata pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Prahova, www.cciph.ro. Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizarii clasamentului, dar si recunoasterea acestuia prin temeiul legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania), fac din Topul Firmelor Prahovene si din insemnele care se atribuie firmelor laureate, un veritabil suport de bonitate pentru acestea.
Pentru ca Topul Firmelor 2021 este întocmit pe baza rezultatelor înregistrate de firme în anul 2020 - un an plin de încercări pentru marea parte a mediului de afaceri – dar mai ales pentru firmele din turism, HoReCa, servicii, agricultură, o serie de sectoare industriale - performanta firmelor laureate este cu atat mai meritorie. Chiar și în aceste condiții dificile, dintre cele 12 393 companii clasate pe primele 10 locuri în Topul Național al Firmelor, 433 sunt firme prahovene, dintre care 168 sunt clasate pe primele 3 locuri și 71 sunt clasate pe primul loc.
La nivelul județului nostru, clasamentul primelor 10 firme grupate pe sectoare, domenii de activitate și grupe de mărime cuprinde 3107 firme, dintre care 1638 ocupă primele 3 poziții, iar 762 se clasează pe primul loc. Cele peste 3000 firme formează plutonul fruntaș al companiilor prahovene care susțîn o economie de top, performanță și competitivă și care se bazeaza pe două foarte importante motoare – exportul de produse și servicii și investițiile străine.
Firmele prahovene laureate la Gala Topul Firmelor Prahovene 2021 vor primi, impreuna cu diploma acordata pentru clasarea firmei in Top, o serie de distinctii si trofee care reflecta preocuparea privind responsabilitatea sociala a companiilor, efortul investitional, activitatea de export, performanta feminina in afaceri.
Pentru ca, in continuare, traversam o perioada dificila din punct de vedere pandemic, cu repercursiuni grave la nivel sanitar, economic si social, Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2021 va avea loc in format online.
Evenimentul, realizat sub forma unui film de promovare -premiere a companiilor prahovene de top, va fi lansat in premiera pe website-ul CCIPrahova www.cciph.ro, pe pagina FaceBook a CCIPrahova https://www.facebook.com/cciprahova si pe platforma YouTube, marti, 16 noiembrie 2021, la ora 12:00.



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677