Premiul „In Memoriam Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a” are loc duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

23 Sep 2022 16:58
Premiul „In Memoriam Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a” are loc duminică, pe Hipodromul Ploieşti!
Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei extrem de interesante reuniuni hipice, în cadrul căreia se vor desfăşura opt curse, dintre care cinci de trap şi trei de galop. Organizat de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român şi firma Oltina, evenimentul propune o serie de întreceri atractive în cadrul cărora vom vedea evoluând nu mai puţin de 53 de cai.

Cele două curse importante de galop ce vor avea loc cu sprijinul partenerilor de la Jockey Club Român sunt programate la orele 10.30 şi 11.40, prima fiind dedicată memoriei Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, iar cea de-a doua, în onoarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. De altfel, de-a lungul timpului, a existat o legătură foarte strânsă între cursele de cai și monarhii britanici, legătură menținută până în ziua de astăzi.
Regina Elisabeta a II-a, în mod special, a fost pasionată de acest sport. În 1945, pe vremea când era o tânără prințesă, a participat la prima sa reuniune hipică importantă – Royal Ascot. De atunci, a fost o prezență constantă pe hipodromurile de la Ascot și Epsom, unde a asistat la mai multe victorii ale cailor săi din grajdurile regale.

Și Regele Charles al III-lea este apropiat de lumea ecvestră, el participând mai bine de 40 de ani în competițiile de polo călare, premiile obținute fiind donate organizațiilor de caritate. De-a lungul timpului, el a deținut mai mulți cai de curse, iar în calitate de monarh va continua să administreze, alături de soția sa, Regina Consoartă Camilla, grajdurile regale din care fac parte peste o sută de cai pur-sânge englez.
Cele cinci curse de trap se anunţă şi ele extrem de interesante, Premiul Oltina Municipal (ora 10:05), Premiul Jockey Club Senior (10:50), Premiul Oltina Prahova (11:20), Premiul Jockey Club Junior (12:10) sau Premiul Oltina Internaţional (12:45) adunând la start cam cei mai buni trăpaşi ce s-au întrecut pe Hipodromul Ploieşti în ultima vreme.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cele mai interesante două instantanee de la eveniment vor fi premiate de Complex Hipodrom astfel: locul 1 – 3 invitaţii la următorul eveniment hipic; locul al 2-lea – două invitaţii la următorul eveniment hipic.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

În pauzele dintre curse se vor derula şi o serie de momente artistice, propuse de data aceasta de micii dansatori ai Fabis Art School, pregătiţi de prof. coregraf Ioana Olaru.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000