Președintele PSD Prahova, Virgilu Nanu: ”Săptămâna aceasta am avut diverse întâlniri politice interesante”

22 Sep 2023 18:17
Președintele PSD Prahova, Virgilu Nanu, are, în această perioadă, o serie de întâlniri politice cu membrii de partid din județ pentru a dezbate proiecte și inițiatove pentru comunitatea locală:

”Săptămâna aceasta am avut diverse întâlniri politice interesante, iar una dintre ele a fost alături de președintele OFSD Prahova, Dr. Beatrice Gajman, unde am avut parte de discuții constructive cu doamnele din PSD și am avut șansa să văd determinarea și pasiunea lor de a face lucruri frumoase și pozitive pentru comunitatea noastră.
O altă întâlnire pe plan politic am avut și la Aluniș, în compania primarilor și președinților de organizații PSD de pe Valea Slănicului. Am discutat despre proiecte și inițiative menite să aducă progres și dezvoltare în comunitățile noastre”, a declarat Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova.

”Ne-am reintalnit intr-o noua sedinta de birou pentru a stabili planul de activitati si obiectivele pentru lunile ce urmeaza. Cu pasi hotarati, OFSD Prahova intra in linie dreapta pentru pregatirea bataliilor electorale din 2024, avand o echipa unita, implicata si dedicata cetatenilor prahoveni”, au spus, pe rețelele sociale, reprezentantii OFSD Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677