Primăria Blejoi va construi un centru de zi pentru persoanele vârstnice

01 Apr 2024 18:36
Primăria Blejoi va construi un centru de zi pentru persoanele vârstnice
Consiliul Local Blejoi a adoptat, recent, un proiect privind construcția unui centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice din comună.
Viitorul centru va fi amplasat în zona unde a funcționat Primăria Ploieștiori (lângă Parcul „Regina Maria”).
Centrul va fi amenajat pe un teren de aproape 1000 de metri pătrați, alături de un parc, căi de acces și o parcare.
Acesta va avea spaţii de recreere şi relaxare, un loc de luat masa, cabinete medicale, de psihologie, precum și săli dedicate pentru serviciile de recuperare ori reabilitare funcțională.
Investiția, în valoare de 1,7 milioane de euro, va fi realizată cu fonduri europene și are termen de execuție de doi ani.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677