Primăria Comarnic, precizări cu pivire la acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul 2024-2025

06 Oct 2024 13:41
Primăria Comarnic a anunțat când se depun cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul 1 noiembrie 2024- 31 martie 2025 și ce acte se depun.
Cererile se depun la sediul Primăriei, în centru, în intervalul 14 octombrie - 20 noiembrie 2024 si se vor aproba pentru
intreg sezonul rece
Se depun cereri si in intervalul 21 noiembrie 2024 - 29 martie 2025 urmând ca ajutorul a se aproba in mod corespunzator, incepând cu luna depunerii cererii/luna urmatoare.
ACTE NECESARE
cerere si declaratie pe propria raspundere (se distribuie de cätre Primãrie/se poate descarca de pe site);
copii ale actelor de identitate pentru toate persoanele care locuiese si se gospodãrese impreunä (buletine, cärti de identitate, carti provizorii de identitate, certificate de nastere pentru copiii mai mici de 14 ani) obligatoriu, toti membrii familiei trebuie sã aiba domiciliul/resedinta la adresa respectiva;
copie contract vânzare cumpãrare, autorizatie construire, certificat mostenitor, inchiriere, comodat;
adeverinte de salariat cu veniturile nete, realizate in luna anterioarã depunerii cererii, precizând si valoarea tichetelor de masã, dacã este cazul;
cupoane de pensie din luna AUGUST 2024.
cupoane de indemnizatie crestere copil, stimulent de insertie, indemnizatie de handicap,indemnizatie de somaj, din luna anterioara depunerii cererii:
carte de identitate autoturism;
factura de gaze pe numele solicitantului
factura de energie electrica pe numele solicitantului
copie sentinta judectoreasea privind incredintarea minorilor/plasamentul copiilor/divort (pensia de intrefinere stabilita prin Sentina Judectoreascã se declarã in mod obligatoriu);
Orice MODIFICARE intervenita in componenta familiei, veniturile acesteia sau bunurile definute pe parcursul sezonului rece, se aduce la cunostinta Primarului orasului Comarnie, printr-o cerere de modificare, in termen de 5 zile.
Cererile nesemnate de titular sau completate necorespunzitor, vor fi respinse (neaprobate).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677