Primăria Păulești a obținut fonduri pentru asfaltarea a 11 străzi din localitate

20 Feb 2024 19:42
Primăria Păulești a obținut fonduri pentru asfaltarea  a 11 străzi din localitate
11 străzi din comuna prahoveană Păulești vor fi asfaltate prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny".

„După cum locuitorii știu, încercăm să îmbunătățim în mod constant infrastructura rutieră a localității, care reprezintă una dintre priorități. Pentru că banii de investiții din bugetul local nu sunt suficienți, am depus acest proiect, care a fost aprobat, iar acum am semnat și contractul de finanțare. Fondurile alocate vor fi folosite pentru asfaltarea a 11 străzi din satele Păulești și Păuleștii Noi. Administrația locală a estimat că se pot moderniza, în total, aproximativ 6 kilometri.” – a precizat primarul Sandu Tudor.

Astfel, străzile care urmează să fie asfaltate sunt: Livezilor, Vilelor, Dumbrava, Toma Socolescu, Crinului, Mărgăritarelor, Sănătății, Carol Davila, Principală, Costache Negri și Măcrișului.
Lucrările efective ar putea începe în câteva luni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677