Primăria Ploiești anunță că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021

23 Nov 2020 18:31
Primăria Ploiești anunță că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021
Primăria Municipiului Ploiești și Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești informează cetățenii că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021, eveniment care era programat pentru data de 27 noiembrie 2020.

"Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile dispuse la nivel național pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, respectiv interzicerea adunării unui număr mare de persoane într-un spațiu închis, autoritatea publică ploieșteană a luat decizia de a nu se mai organiza activitatea respectivă. Reamintim că în cadrul proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021 supus dezbaterii publice se regăsesc impozitele și taxele locale nemodificate în raport cu anul anterior, impozite indexate doar cu rata inflației de 3,8%, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 106/2020 și art.491 din Codul fiscal", arată Primăria Ploiești.
Totuși, dacă ploieștenii au recomandări, propuneri și/sau sugestii pe marginea proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2021, avem rugămintea să le transmită pe adresa de email comunicare@ploiesti.ro .
"Dialogul deschis cu ploieștenii este foarte important pentru mine și tocmai de aceea consider principiul transparenței decizionale ca fiind fundamental în activitatea administrației publice locale. Suntem în acest context pandemic care, din păcate, limitează întâlnirile față în față cu cetățenii. Trebuie să fim responsabili față de ceilalți și să respectăm măsurile de distanțare socială. Ploieștenii trebuie să știe că obligațiile lor fiscale nu vor crește în 2021 în raport cu acest an. Dacă sunt cetățeni care doresc să ne transmită propuneri pe această temă îi invit să ne scrie și îi asigur că sugestiile lor vor fi atent analizate. Mulțumim ploieștenilor pentru înțelegere față de decizia luată", a transmis primarul Andrei Liviu Volosevici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000