Primăria Râfov a încheiat un nou contract de cadastrare gratuită pentru cetățeni/ Toată localitatea va fi astfel acoperită

10 Aug 2022 15:22
Primăria Râfov a încheiat un nou contract de cadastrare gratuită pentru cetățeni/ Toată localitatea va fi astfel acoperită
Primăria Râfov a încheiat recent un nou contract pentru cadastrarea gratuită a terenurilor din localitate cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). De data aceasta au fost prinse si cele din intravilan. Astfel, prin contractul respectiv se vor măsura aproximativ 3328 ha în toate cele nouă sate ale comunei. Vor fi cadastrate parcele si terenurile care au mai ramas din extravilan si toate cele din intravilan.
Este importanta această cadastrare deoarece astfel proprietarii vor putea lăsa moștenire copiilor lor proprietăți sigure, vor putea obține credite bancare în timp scurt, vor putea vinde proprietățile mai rapid si sigur și vor fi protejați de orice conflict legat de proprietățile lor. Totodată, vor putea accesa mai ușor fonduri europene.
Cetățenii din Râfov care vor beneficia acum de lucrările de cadastrare vor fi anunțați să meargă la sediul primăriei cu actele de proprietate si cartea de identitate. Documentele trebuie să fie legalizate.
Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

COMENTARII

64x64

Jula Iulia Iuliane

Felicitari Dom.primar pentru acest proiect

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677