Principalele proiecte ale candidatului PSD la funcția de președinte al CJ Prahova, Virgiliu Nanu, cu privire la promovarea patrimoniul cultural-istoric al judeţului

03 Jun 2024 17:13
La comanda PSD PRAHOVA, CUI MF: 21240002

Virgiliu Nanu, candidatului PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean PRAHOVA susține că promovarea patrimoniul cultural-istoric al judeţului, de care trebuie să fim cu toții mândri, se numără printre prioritățile sale. Iată câteva dintre proiectele propuse:

"- Istoria și cultura județului vor deveni atractive prin "Drumul muzeelor prahovene", un proiect de vizitare a muzeelor de către elevi și tineri.
- Reconstruim, consolidăm și amenajăm clădiri de patrimoniu și sprijinim restaurarea lăcașurilor de cult.
- Finanțăm, împreună cu protoieriile și parohiile prahovene, proiectele religioase de care au nevoie comunitățile.
- Relansăm cercetarea arheologică pe şantierele de la Dumbrăveşti, Drajna de Sus, Tabla Buţii, Gherghiţa şi Târgşoru Vechi, pentru a ne cunoaște istoria" , a specificat Virgiliu Nanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677