Principalele proiecte pentru sport ale candidatului PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Nanu

05 Jun 2024 21:41
La comanda PSD PRAHOVA, CMF: 21240002

Virgiliu Nanu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, are în platforma program mai multe proiecte pentru susținerea sportului, după cum a anunțat și în mediul online:

"Înființăm ”Complexul Sportiv Prahova”, în zona fostelor sere de la Tătărani, pe un teren de 80 de hectare, aflat în proprietatea Consiliului Județean: sală polivalentă cu o capacitate de 15.000 de locuri; bazin olimpic de înot; stadion de fotbal și atletism; velodrom; patinoar artificial acoperit; terenuri de sport; campus universitar și unități de cazare.
Susținem cluburile și asociațiile sportive, promovăm sporturile minții (șah, lego și GO).
Introducem conceptul “Prahovenii Campioni”, prin care oferim burse și premii sportivilor noștri de excepție.
Modernizăm și sprijinim construirea, alături de primari, de baze sportive și bazine de înot. Finanțăm inițiative dedicate sporturilor de masă și competițiilor de amatori, între localități sau cartiere.
Încheiem un parteneriat cu municipiul Ploiești pentru modernizarea patinoarului de la Sala Sporturilor"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677