Producătorii autentici vă dau întâlnire la Sinaia/Începe Happy Market, un eveniment atât pentru adulți, cât și pentru cei mici

10 Apr 2024 10:10
Producătorii autentici vă dau întâlnire la Sinaia/Începe Happy Market, un eveniment atât pentru adulți, cât și pentru cei mici
40 de afaceri românești, 40 de producatori autentici vin la Sinaia, în perioada 12-14 aprilie, la Happy Market. Târgul este deschis între orele 9 și 20 și este, ca de fiecare dată, amenajat în centrul stațiunii, pe Bulevardul Carol I.
Vizitatorii au posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de produse, toate autentice, și fiecare cu povestea sa.
Vor fi, printre altele, brânzeturi aduse direct de la stânele din Bistrița, preparate naturale si tradiționale din carne, aduse din Țara Bârsei, fructe și nuci de la Voinești, pâine de casa, coaptă pe vatră si prăjituri ca pe vremea bunicii, dulciuri fără zahăr, miere naturală și produse apicole derivate, decorațiuni din lemn și jucării 3D, hăinuțe croșetate pentru copii și jucării croșetate, cosmetice naturale avizate sau Ii românești, din cele cusute chiar cu acul si alte obiecte cusute manual. Copilașii, ca de fiecare dată, nu sunt uitați. Pentru ei, organizatorii au pregătit spectacole de magie sau muzicale. Vor fi figurine din baloane colorate, iar cei mici se vor distra alături de mascota ursuleț Happy Marty.
Și cum fiecare vizitator contează, se va organiza și tombola Happy Market, unde puteți caștiga...ce vreți voi, că premiile sunt la alegere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677