Profesorii Facultății de Drept de la Universitatea "Titu Maiorescu" le-au oferit cadouri copiilor de la Centrul "Sfântul Stelian" din Urlați- IMAGINI

24 Mar 2024 17:41
Copiii Centrului "Sfântul Stelian" din Urlati au avut parte de o surpriză, chiar în prima duminică din Postul Pastelui. Cei mici au fost vizitați de profesorii Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București. Aceștia au venit încărcați cu daruri pentru cei mici, spre marea lor bucurie.

"A fost o experiență de suflet extraordinară. Trebuie să vă mărturisesc că realitatea de la fața locului a fost net superioară celei pe care eu am văzut-o din reportajele anterioare sau celei descrise de colegii mei care au precedat această vizită și care încă din 2019 știu de demersurile părintelui Manuel Radu. Este o bucurie pentru suflet și un imbold de a încerca să luăm exemplul pozitiv și, acolo unde fiecare dintre noi ne desfășurăm activitatea, să fim așa niște buni membri ai comunității din care facem parte", ne-a spus Manuela Tăbăraș, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu București.

"Copiii au primit daruri din partea profesorilor, dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite și tot felul de jucării, menite să le îmbunătățească viața și traiul. Această vizită ne motivează și pe noi pentru a continua activitatea. Chiar domnii profesori spuneau că și-ar dori ca și beneficiarii noștri, după terminarea liceului, să studieze la o instituție de învățământ superior, să termine o facultate pentru a deveni buni membri ai bisericii noastre", a precizat părintele Manuel Radu, președinte al Fundației Bucuria Ajutorului, filiala Urlați.

Centrul de zi pentru copii ”Sfântul Stelian” din Urlați a fost inaugurat în anul 2013 de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și funcționează sub egida Fundației ”Bucuria Ajutorului” – filiala Urlați. Centrul oferă servicii de tip after-school, meditaţii şcolare şi consiliere pentru copiii care provin din familii cu dificultăţi financiare, monoparentale şi cu mulţi copii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677