Programul concertelor din Ploiești Jazz Festival XIX – 24-27 octombrie 2024

16 Oct 2024 23:24
Programul concertelor din Ploiești Jazz Festival XIX – 24-27 octombrie 2024
Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești anunță o nouă ediție a Ploiesti Jazz Festival, un eveniment cultural de excepție desfășurat sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, în parteneriat cu Primăria Ploiești. Festivalul, ajuns la cea de-a XIX-a ediție, va avea loc în perioada 24-27 octombrie 2024 la Sala “Ion Baciu” a Filarmonicii, oferind iubitorilor de jazz patru zile de muzică live.

Festivalul, care are loc la 55 de ani de la prima ediție a primului festival de jazz din România, organizată la Ploiești, în 1969, celebrează și în această toamnă tradiția jazzului, punând un accent deosebit pe promovarea artiștilor români. Filarmonica Ploiești, membră a Europe Jazz Network, reiterează astfel angajamentul său față de susținerea scenei jazzistice românești și oferirea unei platforme de excepție pentru muzicieni de renume național și internațional.

Festivalul debutează pe 24 octombrie, la ora 19:00, cu “Symphonic Jazz – West meets East”, susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești, sub bagheta dirijorului Radu Zaharia și cu participarea solistei Diana Tugui.

Vineri, 25 octombrie: Ora 19:00 - Ploiești JAZZ Trio feat. Luiza Zan, urmat de Nicolas Simion Quartet la ora 21:00.

Sâmbătă, 26 octombrie: Ora 19:00 - Jonathan Kreisberg Trio, iar la ora 21:00 - Kennedy Administration.

Duminică, 27 octombrie: Ora 19:00 - concertul “Swinging Voices & Jazz Notes” - Corul Filarmonicii "Paul Constantinescu" - Ploiești feat. Ploiești JAZZ Trio, sub îndrumarea dirijorului Eduard Dinu, urmat de Ploiești Big Band Jazz Society, condus de Simona Strungaru, și invitații speciali Sorin Zlat la pian și Mihaela Alexa la voce.

Biletele și abonamentele sunt disponibile atât online, pe site-ul Filarmonicii “Paul Constantinescu” www.filarmonicaploiesti.ro cât și la Casa de Bilete a Filarmonicii. Festivalul va fi transmis în direct pe platforma Virtual Concert Hall, oferind posibilitatea iubitorilor de jazz din întreaga lume să urmărească evenimentul de pe orice dispozitiv. Biletele pentru transmisiunile online pot fi achiziționate de pe www.virtualconcerthall.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677