Proiectele depuse de Primăria Râfov, prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, vor primi finanțare

21 Sep 2022 16:49
Proiectele depuse de Primăria Râfov, prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, vor primi finanțare
Primăria Comunei Râfov, la initiativa primarului Paul Costin Cazanciuc, prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny” a depus, anul trecut, in luna noiembrie, mai multe cereri de finantare, toate menite sa imbunatateasca infrastructura comunei si sa aduca locuitorilor conditii decente si civilizate pentru traiul de zi cu zi.
Astfel, vor beneficia de finantare prin acest program, urmatoarele proiecte de investitii:
1. Infintare sistem alimentare cu apă, in comuna Râfov, sat Sicrita, judetul Prahova - 3.852.271,49 lei, din totalul investitiei de 3.986.446,37 lei .
2. Infiintare sistem canalizare menajera in comuna Râfov, sat Sicrita, judetul Prahova - 6.966.679,52 lei, din totalul investitiei de 7.132.984,40 lei.
3. Construire racorduri canalizare menajera sat Malaiesti, sat Râfov, sat Antofiloaia, sat Moara Domneasca, sat Buchilasi si sat Goga, comuna Râfov, judetul Prahova 6.112.877,54 lei din totalul investitiei de 6.245.193,64 lei.
Diferentele vor fi finantate din bugetul local.
”Sicrita este satul din comuna cu o pozitie geografica speciala, amplasarea lui peste raul Teleajen find o provocare in calea derularii multor proiecte. Prin acest program de finantare aproximativ 550 locuitori ai satului vor incepe sa se bucure de aceste facilitati: apa-canal si se va echilibra balanta de utilitati intre partea de sud si partea de nord a comunei. Construirea racordurilor la canalizarea menajera completeaza infrastructura in partea de nord a comunei, bransarea se va face cu titlu gratuit, astfel incat in cele 6 sate reteaua sa fie functionala, practica si la indemana tuturor celor carea au depus sau vor depune solicitari de bransare. Suntem hotararti ca efortul nostru sa fie in corelare cu nevoia de dezvolare durabila a comunei si permanet in interesul cetatenilor comunei”, a transmis Primăria Râfov.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000