RAZIE DE AMPLOARE ÎN MUNICIPIUL PLOIEȘTI LA ACEST MOMENT

12 Sep 2024 18:31
La acest moment, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești desfășoară o razie de amploare pe raza de competență a Secției nr.4 de Poliție Ploiești, unde, peste 65 de forțe acționează, vizate fiind zonele cu risc ridicat, inclusiv cartierele periferice și zonele comerciale aglomerate, pentru a preveni și combate infracțiunile cu violență, infracțiuni de tip furt, tâlhărie, trafic de droguri și alte fapte antisociale.

Se acționează intens, de asemenea, în zona unităților de învățământ, precum și în apropierea stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Echipele mixte, formate din polițiști de la ordine publică, investigații criminale, rutieră, siguranță școlară dar și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești, efectuează controale asupra autovehiculelor și persoanelor suspecte, dar și verificări în baruri și alte localuri publice.

Scopurile activității sunt acelea de a preveni și combate fenomenele cu impact stradal, activitățile infracționale și contravenționale și depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale.

De asemenea, se acționează pentru prevenirea vânzării de băuturi alcoolice minorilor, dar și pentru depistarea și extragerea din trafic a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Vom reveni cu rezultatele raziei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677