Razie rutieră în comunele Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg

10 Oct 2024 16:57
AMPLĂ ACȚIUNE, DE TIP RAZIE, DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTII PRAHOVENI ÎN COMUNELE ARONDATE SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ FLOREȘTI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova desfășoară, la acest moment o acțiune de amploare, de tip razie, în comunele Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg, aflate în competența Secției 2 Poliție Rurală Florești.  La această acțiune participă peste 60 de efective din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice și arme, explozivi și substanțe periculoase.

De asemenea, acțiunea este sprijinită de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și ai Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

Activitatea de astăzi are drept scop principal prevenirea și combaterea infracțiunilor, cu precădere a celor comise cu violență, combaterea infracțiunilor de furt, a tâlhăriilor, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și identificarea bunurilor care fac obiectul unor măsuri legale. Totodată, se urmărește creșterea disciplinei rutiere, prin prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente cu urmări grave, fiind efectuate mai multe filtre rutiere.

Concomitent, sunt desfășurate activități în unitățile de învățământ din cele două comune aflate în atenția polițiștilor.

Astfel de acțiuni punctuale, cu efective marite, sunt organizate și desfășurate permanent în județ, pentru descurajarea elementelor infracționale de orice fel.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677