Record de participare la Trofeul Ploiești 1. Spectacolul automobilistic se va repeta in perioada 4-5 iunie

17 May 2022 18:58
Comunicat de presa Federația Română de Automobilism Sportiv: Campionatele Naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice au debutat în weekend la Ploiești, evenimentul desfășurat pe Bulevardul Independenței bucurându-se de prezența unui public numeros.
La evenimentul organizat la Ploiești de Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a stabilit un nou record de participare, cele 3 campionate reunind la start peste de 80 de piloți dornici să-și demonstreze măiestria la volan.
Juniorii (11 - cu vârsta între 8 - 14 ani, în CNIA, și 19 cu vârsta între 15 - 18 ani, în CNSS) au făcut deliciul spectatorilor, obținând timpi excelenți grație antrenamentelor efectuate sub îndrumarea instructorilor, evoluțiile acestor piloți de mare perspectivă fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenți.
Fiind o competiție deschisă tuturor pasionaților de motorsport și din dorința de a crea posibilitatea ca piloții să capete cât mai multă experință, iar concurența să fie acerbă, cei mai mulți dintre aceștia au participat la câte două categorii, în total fiind consemnate 145 de starturi în cadrul unei manșe, 76 la CNIA și 69 la CNSS.

Lupta pentru cele trei locuri pe podium a fost extrem de strânsă, cu multe răsturnări de situații, pasionații de motorsport din toată țara având ocazia să vizioneze spectacolul de la Ploiești și prin intermediul canalului de Youtube al FRAS (https://www.youtube.com/results?search_query=federatia+romana+de+automobilism).

La CNSS învingător a ieșit pilotul bucureșean Voicu Marius, cu timpul de 00:41:98, urmat în clasamentul Open de câmpineanul Radu Ariciu, cu 00:42:62, și de juniorul de numai 16 ani, Filip Mateescu, cu timpul de 00:43:02.
La CNIA s-a impus pilotul gălățean Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:43:97, pe locul secund în clasamentul Open a urcat Constantin Coteanu, cu 00:44:21, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a situat fratele acestuia, Mihai, cu 00:44:64.

La CNVE, buzoianul Adrian Balotă, pe o Tesla Model 3 Performance, s-a impus cu timpul de 00:44:54, urmat foarte aproape de Ciprian Cherciu (Kia e), cu 00:44:72, iar pe locul 3 s-a clasat Emanuel Medvedev (Seres/Tesla Model 3), cu 00:51:15.

Partenerii acestui eveniment au fost: Primăria Municipiului Ploiești, AFI Ploiești, Hotel Best, Lace Magazin, le Bonbon, Cora Ploiești, Autoklass, Schzitel Haus, Filarmonica Ploiești, First Dent, ISUJ Prahova, IPJ Prahova, Poliția Locală Ploiești, IJJ Prahova ”Colonel Alexandru Enescu”, SGU Ploiești. Acestora li s-au alăturat sponsorii deja tradiționali: Angelli, Valtec, Metalubs, Tegee International și AutoZone-Vianor.

Spectacolul din cadrul CNSS, CNIA și CNVE se va repeta peste 3 săptămâni, cu ocazia Trofeului Ploiești 2, programat în perioada 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenței.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529