Record de participare la Trofeul Ploiești 1. Spectacolul automobilistic se va repeta in perioada 4-5 iunie

17 May 2022 18:58
Comunicat de presa Federația Română de Automobilism Sportiv: Campionatele Naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice au debutat în weekend la Ploiești, evenimentul desfășurat pe Bulevardul Independenței bucurându-se de prezența unui public numeros.
La evenimentul organizat la Ploiești de Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a stabilit un nou record de participare, cele 3 campionate reunind la start peste de 80 de piloți dornici să-și demonstreze măiestria la volan.
Juniorii (11 - cu vârsta între 8 - 14 ani, în CNIA, și 19 cu vârsta între 15 - 18 ani, în CNSS) au făcut deliciul spectatorilor, obținând timpi excelenți grație antrenamentelor efectuate sub îndrumarea instructorilor, evoluțiile acestor piloți de mare perspectivă fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenți.
Fiind o competiție deschisă tuturor pasionaților de motorsport și din dorința de a crea posibilitatea ca piloții să capete cât mai multă experință, iar concurența să fie acerbă, cei mai mulți dintre aceștia au participat la câte două categorii, în total fiind consemnate 145 de starturi în cadrul unei manșe, 76 la CNIA și 69 la CNSS.

Lupta pentru cele trei locuri pe podium a fost extrem de strânsă, cu multe răsturnări de situații, pasionații de motorsport din toată țara având ocazia să vizioneze spectacolul de la Ploiești și prin intermediul canalului de Youtube al FRAS (https://www.youtube.com/results?search_query=federatia+romana+de+automobilism).

La CNSS învingător a ieșit pilotul bucureșean Voicu Marius, cu timpul de 00:41:98, urmat în clasamentul Open de câmpineanul Radu Ariciu, cu 00:42:62, și de juniorul de numai 16 ani, Filip Mateescu, cu timpul de 00:43:02.
La CNIA s-a impus pilotul gălățean Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:43:97, pe locul secund în clasamentul Open a urcat Constantin Coteanu, cu 00:44:21, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a situat fratele acestuia, Mihai, cu 00:44:64.

La CNVE, buzoianul Adrian Balotă, pe o Tesla Model 3 Performance, s-a impus cu timpul de 00:44:54, urmat foarte aproape de Ciprian Cherciu (Kia e), cu 00:44:72, iar pe locul 3 s-a clasat Emanuel Medvedev (Seres/Tesla Model 3), cu 00:51:15.

Partenerii acestui eveniment au fost: Primăria Municipiului Ploiești, AFI Ploiești, Hotel Best, Lace Magazin, le Bonbon, Cora Ploiești, Autoklass, Schzitel Haus, Filarmonica Ploiești, First Dent, ISUJ Prahova, IPJ Prahova, Poliția Locală Ploiești, IJJ Prahova ”Colonel Alexandru Enescu”, SGU Ploiești. Acestora li s-au alăturat sponsorii deja tradiționali: Angelli, Valtec, Metalubs, Tegee International și AutoZone-Vianor.

Spectacolul din cadrul CNSS, CNIA și CNVE se va repeta peste 3 săptămâni, cu ocazia Trofeului Ploiești 2, programat în perioada 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenței.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677