Restrictii vineri in zona centrala a Ploiestiului pentru desfasurarea unui eveniment cu masini istorice

08 Jun 2023 11:24
Restrictii vineri in zona centrala a Ploiestiului pentru desfasurarea unui eveniment cu masini istorice
Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubului Vehiculelor de Epocă privind închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării de pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu strada Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), în vederea parcării a 40 de automobile istorice, în dimineața zilei de vineri, 09 iunie 2023.

Precizăm că, Asociația Clubul Vehiculelor de Epocă din Romania organizează, în perioada 9-10 iunie 2023, evenimentul “OLD CARS RALLY CHEIA 2023”, raliu de regularitate destinat posesorilor de vehicule istorice, etapa I-a din cadrul CAMPIONATULUI DE RALIURI DE REGULARITATE PENTRU VEHICULE ISTORICE, organizat de autoritatea națională în domeniu “Retromobil Club Romania”.
Startul evenimentului va fi dat vineri, 9 iunie a.c., din fata Palatului Culturii din Ploiești (ora 10:01 start echipaj nr.1). Startul complet al acestei competiții se va derula în ziua respectivă, între orele 10.00-11.00, pe sensul de mers spre Bulevardul Republicii, iar traseul va continua pe această arteră principală de circulație, până la ieșirea din municipiul Ploiești, în trafic liber, cu respectarea tuturor regulilor de circulație.

Anunt organizatori:
OLD CARS RALLY CHEIA 2023
Incrierile incep cu data de 01.04.2023
Asociatia Clubul Vehiculelor de Epoca din Romania organizeaza anul acesta in perioada 9-10 iunie 2023, evenimentul “OLD CARS RALLY CHEIA”, raliu de regularitate destinat automobilelor istorice, etapa a 1-a din cadrul CAMPIONATULUI DE RALIURI DE REGULARITATE PENTRU VEHICULE ISTORICE, sub egida RETROMOBIL CLUB ROMANIA, Autoritate Nationala FIVA pentru Romania’
Evenimentul aflat la a 12-a editie revine in acest an la denumirea si traseul care l-a consacrat.
Startul va fi dat in ziua de 9 iunie din municipiul Ploiesti (Palatul Culturii) iar sosirea, cina festiva, cazarea si festivitatea de premiere vor fi in statiunea Cheia, comuna Maneciu, Judetul Prahova.
Traseul primei zile de concurs va fi prin Campina, Varbilau, Valenii de Munte, Maneciu, si se va termina la Cheia, la hotel Cheia unde vor fi cazarea si masa festiva.
In adoua zi de concurs dupa startul din Cheia se va pleca pe un traseu prin Valenii de Munte, zona pitoreasca a dealurior prahovene si buzoiene, drumul Transcislau, Cislau, Nehoiu, urmand apoi pe DN10 parcurgerea traseului pe la barajul si lacul de acumulare de la Siriu, Intorsura Buzaului, Teliu, Sacele, celebrele serpentine de la Baba Runca (etapa de raliu de Campionat National) si sosire la Cheia.
Traseul de concurs va fi de circa 350km.
La eveniment pot participa vehicule istorice omologate si care vor puncta in clasamentul CRRVI precum si un numar restrains de automobile istorice neomologate sau youngtimere (care vor fi premiate separat si nu vor conta in clasamentul CRRVI) cu aprobarea directorului de concurs.
Numarul maxim de participanti este de 40 de automobile.
Inscrierile incep in data de 1 aprilie 2023 si se termina odata cu atingere numarlui maxim de participanti.
Taxa de inscriere este de 900 lei(pentru echipaj de 2 persoane) si include taxa de participare, o noapte de cazare (9 iunie) la hotel Cheia (statiunea Cheia), masa festiva (9 iunie), festivitatea de premiere (10 iunie).
Pentru fiecare persoana suplimentara se achita 400 Lei.
Pentru inscrierile din perioada 1-30 aprilie 2023 se acorda un discount de 10% din taxa de inscriere.
Punem la dispozitie celor interesati fisa de participare(inscriere).
Formularele completate se trimit pe email-ul a organizatorului clubulvehiculelordeepoca@gmail.com si imediat vor fi procesate si veti primi notificarea raspuns pentru a achita taxa de participare in contul organizatorului (mentionat pe fisa de participare).
Dupa verificarea achitarii taxei veti primi aprobarea participarii la competitie.
Detalii despre regulamentul particular, programul evenimentului si alte relatii suplimentare la tel 0721275464 – Director concurs.
Fisele de participare se descarca de pe link.

Organizator
A.C.V.E.
Director concurs
Apostol Niculae

PROGRAM
Vineri 9 Iunie 2023
ORA 07.30 - DESCHIDERE / ADMINISTRATIVE
Parcarea Consiliului Județean Prahova – Palatul Culturii din Ploiesti
ORA 08.00 - 09:15 - PREZENTARE ECHIPAJE LA START, CONTROL TEHNIC ȘI DOCUMENTE, DISTRIBUȚIA NUMERELOR DE CONCURS ȘI INSTALAȚII CRONOMETRARE
ORA 09.15 - 09.30 - BRIEFING
ORA 10.01 - START ZIUA 1 / ETAPA 1 (Ploiesti parcarea Consiliului Judetean Prahova)
ORA ......... - SOSIRE ETAPA 1 - NEUTRALIZARE
ORA ......... - START ETAPA 2
ORA ......... - SOSIRE ETAPA 2
ORA .17:00.-REZULTATE, CLASAMENT PROVIZORIU (HOTEL CHEIA), CHEIA (PRAHOVA), CAZARE HOTEL CHEIA (PRAHOVA)
ORA 19.00 – MASA FESTIVA

Sâmbătă 10 Iunie 2023
ORA 07.30 - 09.30 - MIC DEJUN
ORA 09.01 - START ZIUA 2 / ETAPA 1 Hotel Cheia
ORA ......... - SOSIRE ETAPA 1
NEUTRALIZARE
ORA ........ - START ETAPA 2
ORA 15.21 - SOSIRE ETAPA 2 / FINAL RALIU (Hotel Cheia, Cheia (Prahova)
-PROTOCOL DE PRIMIRE-PREDARE TRANSPONDERE SI DOCUMENTE DE CONCURS (FISE DE ARBITRAJ)
ORA ......... - AFIȘARE REZULTATE PROVIZORII DEPUNERE SI SOLUTIONARE CONTESTATII 17:00-17:30
ORA 17:30 – ANUNȚARE REZULTATE FINALE Hotel-Restaurant Cheia (Cheia)
FESTIVITATEA DE PREMIERE

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677