Reuniune cu 9 curse de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti! Main event: Premiul de Încercare!

14 Jun 2024 12:17
Reuniune cu 9 curse de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti! Main event: Premiul de Încercare!
Hipodromul Ploieşti găzduieşte duminică, 16 iunie, începând cu ora 9:00, o nouă reuniune hipică oficială, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul Jockey Club Român şi în parteneriat cu Federaţia Hipică Română!

Va fi cel de-al doilea eveniment din această stagiune cu nu mai puţin de 9 curse – 4 de trap şi 5 de galop de această dată – spectatorii având prilejul să asiste la o serie de întreceri ce se anunţă extrem de spectaculoase.

Trapul va avea drept punct de atracţie „Premiul de Încercare” (ora 12:00), ultima dintre cele trei curse premergătoare Marelui Premiu Regal al României la Trap (7 iulie 2024), în care se vor întrece, de data aceasta, 11 dintre caii de 4 ani de pe Hipodromul Ploieşti. Interesant se anunţă şi Premiul Juvenil (ora 10:35), cursă pregătitoare şi obligatorie, totodată, în perspectiva Premiului Cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, programat în cea de-a doua reuniune din luna iulie.

Din punct de vedere al galopului, vom avea patru curse rezervate cailor din rasa pur sânge englez şi organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, şi una, în încheierea reuniunii, dedicată cailor din rasa pur sânge arab: Premiul Wathba Stallions Cup, pe care Federaţia Hipică Română o organizează cu sprijinul HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677