Ro2D2, un nou premiu/Echipa a fost premiată la Gala Women In Economy, Ediția a VI-a: „We can, we dream, we lead!”

06 Mar 2024 16:32
Ro2D2, un nou premiu/Echipa a fost premiată la Gala Women In Economy, Ediția a VI-a: „We can, we dream, we lead!”
Sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) a celebrat ieri, 5 martie, Excelența la feminin printr-un eveniment devenit tradiție, Gala Women In Economy, Ediția a VI-a: „We can, we dream, we lead!”
Echipa Ro2D2 a fost premiată pentru implicarea echipei în comunitate, prin proiectele dezvoltate: cursurile gratuite de pregătire în domeniul roboticii Lego, sistemul automat de irigații - dezvoltat de echipă la Grădina Botanică Bucov, promovarea valorilor culturale locale, prin crearea aplicației Ploiești Old City, ce cartografiază monumentele de arhitectură din orașul nostru.
”Vă mulțumim tuturor pentru susținere și promitem că vom continua să modelăm și inspirăm comunitatea, pentru că, așa cum spune și premiul obținut, ”We Are the Future””, a transmis Ro2D2.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677