Salvamont Prahova a obținut certificare ISO 9001

21 Jul 2024 09:28
Salvamont Prahova a obținut certificare ISO 9001
Salvamont Prahova a obținut certificare ISO 9001, după cum au anunțat reprezentanții instituției:
"În cei peste 20 de ani de activitate, Serviciul Public Județean Salvamont Prahova, serviciu de urgență aflat în subordinea Consiliului Județean Prahova, a urcat treaptă cu treaptă, dovedind un înalt grad de profesionalism și performanță în toate activitățile desfășurate, reușind să devină un nume important în cadrul Salvamont România, fiind chiar pe primul loc dacă ne raportăm la numărul total al intervențiilor anuale, al celor cu suport aero sau la numărul salvatorilor montani angajați.

Astăzi, marcăm un moment important în această evoluție, prin obținerea certificării ISO 9001:2015, care atestă excelența în managementul gestionării situațiilor de urgență din zona montană și submontană a județului Prahova, recunoscută ca fiind una dintre cele mai dificile zone montane din România.
Promitem să continuăm dezvoltarea și inovarea în domeniul nostru de activitate, atât prin pregătirea continuă a salvatorilor montani, cât și prin achiziționarea de echipamente performante, astfel încât persoanele aflate în dificultate să beneficieze de cele mai bune servicii de căutare-salvare, acordare a primului ajutor medical, transport și nu în ultimul rând de activitățile noastre de prevenire a accidentelor montane, de amenajare și reabilitare permanenta a traseelor turistice montane.

Mulțumim Consiliul Judetean Prahova pentru că ne-ai fost alături în cei 20 de ani, mulțumim celor peste 50 de angajați și voluntari fără de care nu erau posibile aceste performanțe"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677