Sceneta ,,A doua șansă”, proiect al unor elevi pentru prevenirea consumului de droguri

23 May 2024 20:09
, interpretate de o frumoasă echipă de adolescenți coordonată de dna. prof. Lucy Vasilescu și dl. actor Paul Niculae!
Premiera spectacolului de teatru pentru tineret ,,A doua șansă !!", proiect al Liceului Tehnologic UCECOM ,,Spiru Haret" Ploiești a avut loc, miercuri după amiază, la Palatul Culturii, sala ,,Marea Unire". Tema principală a fost prevenirea consumului de droguri. Actori au fost elevi care au adus în atenție cnci povești de viață despre nevoia de schimbare, acceptare, toleranță sau curaj, scenariul fiind scris de Emilia Petrescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677