Școala din Păulești, implicată în proiectul Erasmus + We are children of the world

09 Jan 2022 10:04
Școala din Păulești, implicată în proiectul Erasmus + We are children of the world
Școala din Păulești, este implicată într-un proiect internațional de tip Erasmus + intitulat “We are children of the world”. La sfârșitul anului trecut a avut loc un schimb de experiență în cadrul acestui proiect:

“În perioada 26-31 decembrie 2021, trei cadre didactice din școala noastră- Stănescu Necula Laura, Stanciu Lidia și Rădulescu Ovidiu au participat în Austria, la o primă activitate în format fizic, față în față, în cadrul proiectului Erasmus + We are children of the world. Gazdă a fost unitatea școlară Kidzplay,din Viena. Reprezentanții școlii noastre au participat alături de cadre didactice din școala gazdă și din școlile partenere din Turcia, Lituania, Grecia la numeroase ateliere de lucru și actitviăți instructiv- educative pentru elevii școlii vieneze. În ziua dedicată țării noastre, Stănescu Necula Laura, Stanciu Lidia și Rădulescu Ovidiu le-au prezentat elevilor obiceiuri specifice țării noastre legate de Crăciun și Anul Nou si i-au învățat pe aceștia să confecționeze sorcove și drapele românești.
Schimbul de experienta a fost benefic pentru dezvoltarea profesionala și personala a participanților, implicit a elevilor .
Proiectul Erasmus promovează imaginea școlii noastre. Coordonatorii proiectului din școala noastră, Stănescu Necula Laura și Rădulescu Ovidiu, alături de toate cadrele didactice implicate vor continua experiența prin participarea la celelalte activități în cadrul școlilor participante din Turcia, Grecia, Lituania, Austria.
În decembrie 2022, alături de copiii scolii noastre, vom împărtăși colegilor parteneri din aceste tari, din experienta, ospitalitatea prietenia și mândria de a fi români în România”, au spus reprezentanții Școlii Păulești.

Sursa foto: facebook Scoala Paulesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677