Se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș din Ploiești

23 Feb 2024 14:43
Se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș din Ploiești
În perioada 24.02.2024 – 27.02.2024 se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș, din cauza continuării lucrărilor de asfaltare a carosabilului. Traseele publice locale din Ploiești circulă, în continuare, astfel:
Tr.2: la sensul spre sud, traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta - Piața Victoriei și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Filarmonica Paul Constantinescu. La sensul spre vest ruta nu se modifică.
Tr.36 si 305: traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta - Piața Victoriei și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Tache Ionescu. Celălalt sens de deplasare nu se modifică. În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar, cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate. (Anunt Primăria Ploiesti)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677