Senatorul PNL, Roberta Anastase, propune ca montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc să se prelungeșcă cu un an

20 Nov 2023 19:17
Senatorul PNL, Roberta Anastase, propune ca montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc să se prelungeșcă cu un an
Senatorul PNL, Roberta Anastase, propune ca montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc să se prelungeșcă cu un an:

”Am depus azi, la Senat, impreuna cu dnul ministru Sebastian Burduja un proiect de lege prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc se prelungește cu un an, până la 31 decembrie 2024.
Prin acest proiect introducem compensarea costului achiziției și montării acestor dispozitive pentru categoriile vulnerabile, în limita a 750 lei/locuință. Beneficiarii sunt persoanele care au primit deja cardurile de energie, cu care pot plăti facturi la electricitate, gaz sau încălzire. Acest ajutor va putea fi folosit și pentru plata sumei care depășește subvenția de 750 lei din costul repartitoarelor.
Proiectul legislativ l-am inițiat impreuna cu ministrul liberal al Energiei, Sebastian Burduja, alături de senatorii PNL Toma Petcu si Mihail Veștea și de alți parlamentari. Mai semnează președintele Comisiei de Energie din Senat și cel al Comisiei de Industrii din Camera Deputaților”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677