Simona David și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Florești

25 Apr 2024 11:01
Simona David și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Florești. Simona David candidează din partea PNL, la alegerile locale din 9 iunie.
”În primul rând vreau să le mulțumesc miilor de oameni care au semnat pentru a mă susține să candidez la alegerile locale. Astăzi (miercuri n.r.)am fost la Biroul Electroral de Circumscripție Locală pentru a-mi depune candidatura pentru un nou mandat de primar. Împreună continuăm să dezvoltăm și să facem lucruri frumoase pentru întreaga comună”, a transmis Simona David.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677