Simona Maya Teodoroiu, deputat PSD: "Solutia este una singura: votam Virgil Nanu - Presedinte al Consiliului Judetean Prahova!"

03 Jun 2024 17:02
La comanda PSD PRAHOVA, CMF CMF 21240002

Deputatul PSD, Simona Maya Teodoroiu, a făcut, în mediul online, o scurtă radiografie a modului în care s-a desfășurat până în prezent campania electorală pentru alegerile din 9 iunie:

"Am intrat, astazi, in ultima saptamana a campaniei electorale, marcate, in mod rusinos, din pacate, in Prahova, de incidente degradante pentru cei care le-au provocat.

Am avut parte de episoade extrem de grave, precum sechestrarea unor jurnalisti chiar in sediul CJ Prahova, de catre echipa presedintelui actual al Consiliului Judetean, I. Dumitrescu.

Au urmat declaratii cinice si sfidatoare la adresa tuturor prahovenilor onesti, care duc efortul traiului zilnic, ale aceluiasi I. Dumitrescu, care, simtindu-se calomniat, a tinut sa dezmintă faptul ca s-a deplasat la evenimente electorale cu Lamborghini-ul de peste 250.000 euro, spunandu-ne ca, de fapt, folosise "doar" Range Rover-ul sau, in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Cel mai important lucru pentru noi toti, locuitorii judetului Prahova, este ce ne dorim in urmatorii ani? Dorim un Presedinte al Consiliului Judetean harnic, determinat si dedicat rezolvarii problemelor esentiale ale judetului si locuitorilor sai, asa cum unul dintre candidati a dovedit-o deja in exercitarea functiei de prefect al judetului?

Un prahovean autentic, nascut si crescut aici si care, în cei peste 25 de ani de carieră în mediul public şi privat, a dovedit competente profesionale solide, o viziune moderna si eficienta pentru dezvoltarea judetului Prahova? Un om care a dorit si a gasit intotdeauna solutii pentru problemele esentiale precum poluarea, infrastructura, si a avut determinarea de a afla si rezolva problemele oamenilor?

Daca asta este ceea ce dorim, atunci avem solutia: pe 9 iunie il votam pe Virgil Nanu presedinte al Consiliului Judetean Prahova!

Judetul Prahova nu poate fi condus in continuare de un presedinte al CJ caruia judecatorii i-au interzis chiar exercitarea acestei functii - de presedinte al CJ - odata cu instituirea masurii controlului judiciar pentru potentiale fapte de coruptie, comise chiar in timpul mandatului sau actual!

Judetul Prahova nu poate fi coordonat in interesul locuitorilor sai de un presedinte "part time", care se presupune ca se va prezenta la lucru patru zile pe saptamana, iar a cincea zi va fi obligat de lege sa mearga la Politie pentru confirmarea masurii controlului judiciar, situatie in care se afla acum Iulian Dumitrescu!

Nici de un presedinte CJ preocupat, asa cum este acelasi I. Dumitrescu, sa isi rezolve problemele penale, sa justifice in fata judecatorilor provenienta unei averi fabuloase, incluzand autoturisme de sute de mii de euro, pe care cei mai multi dintre prahoveni le-au vazut doar in filme!

Solutia este una singura: duminica viitoare, pe 9 iunie, mergem la vot! Un vot pentru Virgil Nanu va insemna un pas mai aproape de un Presedinte al Consiliului Judetean Prahova capabil sa ofere solutiile de care are nevoie judetul, un om corect, implicat, avand rezultate deja dovedite, in rezolvarea necesitatilor comunitatii prahovene!

Solutia este una singura: votam Virgil Nanu - Presedinte al Consiliului Judetean Prahova!", a transmis Simona Maya Teodoroiu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677