Sisteme de supraveghere video în Ploiești, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public/Vor fi amplasate și la locurile de joacă

25 May 2023 11:16
Sisteme de supraveghere video în Ploiești, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public/Vor fi amplasate și la locurile de joacă
Primăria Municipiului Ploiești continuă implementarea sistemului de monitorizare video la nivelul platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al locurilor de joacă din oraș.
Municipalitatea ploieșteană a încheiat contractul de lucrări Proiectare și execuție „SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU PUNCTE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ȘI ALTE PUNCTE NEVRALGICE DIN MEDIUL URBAN AL MUNICIPIULUI PLOIEȘTI-ETAPA III”.
Prețul contractului (proiectare și execuție) este de 252.066,10 lei, fără T.V.A. Garanția acordată lucrărilor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, iar garanția echipamentelor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.
Până în prezent, au fost amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, prin actualul contract urmând să se instaleze alte 40 de sisteme de supraveghere video de tip Bullet, cu zoom optic, menite să descurajeze actele de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.
Autoritatea publică ploieșteană va implementa aceste sisteme video de supraveghere și la nivelul locurilor de joacă din oraș.
foto ilustrativ https://timponline.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677