Sisteme de supraveghere video în Ploiești, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public/Vor fi amplasate și la locurile de joacă

25 May 2023 11:16
Sisteme de supraveghere video în Ploiești, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public/Vor fi amplasate și la locurile de joacă
Primăria Municipiului Ploiești continuă implementarea sistemului de monitorizare video la nivelul platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al locurilor de joacă din oraș.
Municipalitatea ploieșteană a încheiat contractul de lucrări Proiectare și execuție „SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU PUNCTE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ȘI ALTE PUNCTE NEVRALGICE DIN MEDIUL URBAN AL MUNICIPIULUI PLOIEȘTI-ETAPA III”.
Prețul contractului (proiectare și execuție) este de 252.066,10 lei, fără T.V.A. Garanția acordată lucrărilor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, iar garanția echipamentelor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.
Până în prezent, au fost amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, prin actualul contract urmând să se instaleze alte 40 de sisteme de supraveghere video de tip Bullet, cu zoom optic, menite să descurajeze actele de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.
Autoritatea publică ploieșteană va implementa aceste sisteme video de supraveghere și la nivelul locurilor de joacă din oraș.
foto ilustrativ https://timponline.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121