Șoferul unui taxi, ucis și abandonat în pădure/ Criminalul i-a și incendiat mașina acestuia

09 Oct 2024 17:35
Șoferul unui taxi, ucis și abandonat în pădure/ Criminalul i-a și incendiat mașina acestuia
Incidentul s-a petrecut noaptea trecută. Polițiștii l-au prins pe cel bănuit în scurt timp:

"Polițiștii Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați noaptea trecută, în jurul orei 00:30, cu privire la faptul că, în extravilanul localității Brazi, se manifestă un incendiu la un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri.

Experiența polițiștilor care se aflau la cercetarea la fața locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse.

Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcănești.

Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu șoferul autoturismului mai sus menționat, pe raza județul Ilfov, și în urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager.

Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză și l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat.

Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

La acest moment, autorul se află în custodia poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecință.

În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov", au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677