SONDAJ/ Avans zdrobitor pentru PSD! Virgiliu Nanu, peste scorul partidului, în cursa pentru şefia Consiliului Județean Prahova

05 Apr 2024 19:21
Potrivit celui mai recent sondaj de opinie referitor la preferințele electoratului din județul Prahova, se remarca un avantaj urias pentru Virgiliu Nanu, candidatul PSD, în fața lui Iulian Dumitrescu, propunerea PNL pentru aceeasi functie.

Conform rezultatelor sondajului, Virgiliu Nanu se află în fruntea cursei pentru președinția Consiliului Județean Prahova, cu un procent zdrobitor de 42%, depășindu-l cu mult pe Iulian Dumitrescu, care se situează la doar 16%.

Un aspect important al acestui sondaj il reprezinta discrepanța semnificativă dintre scorul lui Iulian Dumitrescu și susținerea acordată de electoratul prahovean PNL-ului.

Chiar daca este membru PNL, Dumitrescu se plasează sub scorul partidului său, acest fapt fiind atribuit problemelor penale cu care se confruntă. Iulian Dumitrescu este în prezent anchetat penal de DNA, ceea ce a afectat negativ încrederea alegătorilor

Această tendință descendentă a susținerii pentru Dumitrescu, ca urmare a problemelor sale cu legea, a condus la redistribuirea voturilor către candidatii altor formatiuni, care au obținut astfel procente peste cota partidelor pe care le reprezinta.

Sondajul a fost realizat in perioada 27-30 martie 2024, pe un escantion de 1800 persoane.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677