Spectacol minunat, organizat de Asociația Brâu Muntenesc

21 Nov 2023 17:49
Spectacol minunat, organizat de Asociația Brâu Muntenesc
ASOCIAŢIA FOLCLORICĂ Brâu Muntenesc a organizat pe data de 18.11.2023, în intervalul 17.30 – 19.30, la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, spectacolul folcloric ”Hai la Brâu!”, ediția I.
La spectacol au participat, alături de grupele de voluntari de la Asociația Folclorică Brâu Muntenesc, conduse de instructorii Andreea Vulpe și Vlad Ivan, grupa de dansuri populare de la Palatul Copiilor Ploiești, condusă de dl. profesor coregraf Sorin Petre, și grupa de soliste Mândrele de la Ploiești, condusă de profesor Adela Dumitru.
Scopul spectacolului a fost acela de a promova dansurile populare românești și portul popular, astfel încât tradițiile să fie transmise generațiilor tinere, iar interesul pentru folclor să nu se estompeze în timp.
Sala a fost pusă la dispoziție cu titlu gratuit de către Consiliul Județean Prahova, de aceea intrarea a fost liberă.
Este primul spectacol de acest fel pe care l-am organizat, dar ne propunem să devină un eveniment anual din care să organizăm cât mai multe ediții.
Asociația Folclorică Brâu Muntenesc a fost înființată în anul 2019, iar în cei patru ani de existență a derulat numeroase acțiuni menite să readucă în atenția românilor frumoasele tradiții populare, nealterate, în special dansurile populare românești și portul popular.
sursa comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686