Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 1 - 7 aprilie 2024

01 Apr 2024 18:14
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 1 - 7 aprilie 2024
Începem luna aprilie cu spectacole variate, de la o comedie cu intrigă polițistă, la un spectacol în spiritul autentic al revistei sau montarea unui text emblematic din dramatugia absurdului. Cei mici se vor putea bucura de o poveste despre prietenie și curaj, urmărind traspunerea scenică a unuia dintre cele mai cunoscute basme din folclorul siberian.
MORI ODATĂ! – joi, 4 aprilie, și vineri, 5 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
Cea mai recentă producție a secției Revistă, comedia „Mori odata!”, vă va purta în culisele teatrului și ale unei noi producții pline de suspans, dezvăluind procesul creativ și dramele personale care se ascund în spatele cortinei. Pe măsură ce evenimentele din piesă se suprapun celor din realitate, întraga atmosferă devine tot mai tensionată, iar membrii echipei se văd nevoiți să colaboreze pentru a rezolva misterul și pentru a-și salva viețile, asigurând, astfel, continuarea spectacolului. Aceste reprezentații sunt Sold Out.
LA VITA Ѐ BELLA – sâmbătă, 6 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O producție grandioasă, „La vita è bella”, va oferi publicului ocazia să petreacă o seară de neuitat pe ritmurile unor melodii italiene celebre, să se amuze și să fie parte a unui pledoarii artistice pentru bucuria de a trăi. Un spectacol care celebrează energia, frumusețea și efervescența genului de revistă, o manifestare a frumuseții vieții și a vitalității, redate pe scena Teatrului „Toma Caragiu” prin vocile aparte ale lui Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu și Eduard Stoica. Aceștia vor interpreta refrene făcute celebre de artiști legendari precum Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone, interpretări care vor fi completate de coregrafii memorabile și momente umoristice. Această reprezentație este Sold Out.
CÂNTĂREAȚA CHEALĂ – duminică, 7 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O incursiune în universul aparte al lui Eugène Ionesco, spectacolul „ Cântăreața cheală” propune o privire critică, dar pigmentată cu umor și empatie, asupra absurdității vieții moderne. Textul oferă o perspectivă nouă asupra existenței de zi cu zi și încurajeză un demers spre reflecție, într-o lume aparent lipsită de sens.
„Pe Ionesco nu trebuie să îl ștergi de praf, și nici Teatrul. Oricât i-ai închide în cutii de lemn, ochii lor tot te vor privi, cuvintele lor tot îți vor lovi timpanele. Absurd sau teribil de logic, amuzant sau dureros, interogativ sau reflexiv, Ionesco și Teatrul, au drumul lor bine țintit, pavat cu firesc și adevăr. ” (Alina Maer - Scene și cuvinte)
CĂLUȚUL COCOȘAT – duminică, 7 aprilie, orele 10:30 și 12:00, sala Teatrului de Animație Imaginario
Inspirat de un basm rusesc scris de P. Ersov, spectacolul „Căluțul Cocoșat” spune o poveste plină de tâlc despre prietenie, devotament, perseverență și aparențe înșelătoare, ce îl are în prim-plan pe tânărul Ivanuska, fiul unui gospodar înstărit, al cărui ogor era distrus de o făptură fără chip. Ivanuska reușește să își ajute tatăl, dar cade victima invidiei fraților lui mai mari, fapt ce determina o serie de încercări, piedici și greutăți, pe care va reuși să le învingă cu ajutorul amicului său de nădejde din lumea necuvântătoarelor, înzestrat cu puteri magice.
Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677