Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 1 - 7 iulie 2024

01 Jul 2024 10:45
Începem luna iulie cu spectacole care aduc pe scena Teatrului „Toma Caragiu” elemente specifice artei și culturii italiene, într-o celebrare a frumuseții vieții și a bucuriei de a trăi. Pentru cei mici, am pregatit o montare inspirată dintr-o legendă scoțiană care vorbește despre adevăratele valori ale vieții: iubirea, generozitatea, compasiunea.
LINIȘTE! SE REPETĂ! – sâmbătă, 6 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O incursiune plină de umor în lumea clasicelor povești de iubire, spectacolul „Liniște! Se repetă!” vă propune o experiență artistică inedită, inspirată din comedia dell'arte, care abordează conceptul de „teatru în teatru”, povestitorul devenind personaj al propriei piese, coordonând, în același timp, acțiunile celorlați actori aflați pe scenă. Protagoniștii sunt doar aparent ghidați de sentimente nobile, fiecare având, în realitate, un interes ascuns atunci când se implică într-o relație romantică.
LA VITA Ѐ BELLA – duminică, 7 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O călătorie muzicală în fascinanta Italie de ieri și de azi, regiune al cărei spirit vibrant este adus pe scenă de talentații artiști ai secției Teatrul de Revistă Majestic. Refrene devenite celebre în interpretarea unor nume legendare ca Toto Cutugno, Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone, melodii care au trecut proba timpului și au încântat generații de spectatori, sunt potențate de coregrafii elaborate și scenete umoristice, toate acestea contribuind la crearea unui cadrul ideal pentru a petrece o seară de neuitat.
CARMILHAN – CORABIA FANTOMĂ – duminică, 7 iulie, ora 11:00, sala Teatrului de Animație Imaginario
Caspar și Will sunt doi frați pescari care duc o viață liniștită pe o insulă izolată din Scoția, până când Will descoperă pe plajă o bucată de aur, despre care crede că ar putea fi parte a unei comori scufundate. Impulsionat de dorința de a dezvălui misterul din spatele comorii, ajunge să își transforme căutarea într-o obsesie, care va pune la încercare relația cu fratele său, dar care îl va și provoca să mediteze asupra unor aspecte complexe ale existenței umane.

Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677