Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 10-16 ianuarie

10 Jan 2022 10:57
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 10-16 ianuarie
Comunicat de presa: In acest sfarsit de saptamana, Teatrul „Toma Caragiu” va invita sa vizionati o comedie care vorbeste cu dezinvoltura despre lumea moravurilor politice mereu actuale. Copiii vor lua parte la aventuri fascinante, prin intermediul basmelor nemuritoare ale lui Hans Christian Andersen.
„Omul care a vazut moartea” - sambata, 15 ianuarie, si duminica, 16 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Comedia publicata de Victor Eftimiu in anul 1928 starneste si astazi interesul, parand rupta din realitatea imediata: un vagabond salvat de la moarte reuseste sa manipuleze cu abilitate opinia publica, impunandu-l pe binefacatorul sau drept favorit intre candidatii la postul de primar al orasului.
„Amnarul fermecat” - duminica, 16 ianuarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animatie. O poveste despre aspiratii si curajul de a nu da inapoi din fata greutatilor, „Amnarul fermecat” dezvaluie cum un tanar plin de ambitie, dar ratacit pe drumul incalcit al vietii, accepta toate provocarile si infrunta cu vitejie toate obstacolele ce i se ivesc in cale, in dorinta de a-si indeplini visurile.
Va asteptam cu drag la teatru! Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole. Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” este permis cu respectarea normelor in vigoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677