Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 12 – 18 februarie

12 Feb 2024 12:00
Umorul și buna dispoziție se vor regăsi pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, pe parcursul unei săptămâni în care vă veți întâlni cu producții a căror energie pozitivă și spirit ludic vă vor însoți și în afara sălii de spectacole. Cei mai mici spectatori vor avea ocazia să o ajute pe Dorothy, o fetiță ajunsă într-un ținut magic, să își găsească drumul spre casă.
LA VITA Ѐ BELLA – sâmbătă, 17 februarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O călătorie muzicală în fascinanta Italie de ieri și de azi, regiune al cărei spirit vibrant este adus pe scenă de talentații artiști ai secției Teatrul de Revistă Majestic. Referene devenite celebre în interpretarea unor nume legendare ca Toto Cutugno, Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone, îndrăgite de generații de spectatori, sunt potențate de coregrafii elaborate și scenete umoristice, toate aceste elemente contribuind la crearea unui cadru ideal pentru a vă bucura de o experiență artistică de neuitat. Această reprezentație este Sold Out.
SORRY, CHARLIE! – duminică, 18 februarie, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
Charlie, un angajat obișnuit, dornic să se bucure de o viață mai bună, pune la cale un plan îndrăzneț: să sustragă un diamant prețios din casa șefului său cel mare, profitând de plecarea acestuia în vacanță. Soția i se alătură, convinsă de perspectiva unei vieți lipsite de griji financiare. Însă planul inițial este deturnat atunci când un alt cuplu, având același scop, își face apariția, iar Charlie se vede nevoit să improvizeze și să joace rolul proprietarului, jonglând cu minciuni și subterfugii pentru a-și ascunde adevăratele intenții.
VRĂJITORUL DIN OZ – duminică, 18 februarie, orele 10:30 și 12:00, sala Teatrului de Animație Imaginario
O poveste despre curaj și prietenie a cărei protagonistă este Dorothy, o fetiță din Kansas purtată de o tornadă într-un tărâm fermecat, cea care, alături de Sperietoarea de Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș, porneste în căutarea misteriosului Vrăjitor din Oz, despre care află că ar putea să o trimită înapoi acasă. Fiecare personaj are propriile dorințe și visuri, iar prietenia care se leagă între ei va fi esențială pentru a depăși obstacolele întâmpinate.
Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677