Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, in perioada 14 - 20 octombrie

14 Oct 2024 16:05
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, in perioada 14 - 20 octombrie
In aceasta saptamana, scenele Teatrului „Toma Caragiu” vor fi spatii de manifestare creative pentru universuri tematice multiple, de la un spectacol care abordeaza aspecte relevante din realitatea cotidiana, la montarea primei piese finalizate scrisa de A. P. Cehov, intr-o varianta adaptata de autorul britanic David Hare, sau o comedie dupa un text contemporan francez, care a avut premiera nationala in aceasta primavara, iar cei mici vor avea ocazia sa porneasca intr-o calatorie imaginara in fascinanta lume a povestilor celor 1001 de nopti.


ORFANI – marti, 15 octombrie, ora 19.00, sala Teatrului de Animatie Imaginario – spectacol prezentat de Asociatia Urbandada.
Irina si Dan iau cina in apartamentul lor dintr-un cartier de la marginea orasului. Seara le este data peste cap de Luci, fratele Irinei, care apare brusc la usa intr-o ipostaza socanta, dupa un incident violent la care a luat parte. Adaptat dupa textul omonim al lui Dennis Kelly, spectacolul ORFANI sondeaza liniile fine dintre bine si rau, incercand sa gaseasca raspunsul la o intrebare mereu actuala: cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a-i proteja pe cei dragi?


IVANOV – sambata, 19 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
Cea mai recenta montare din repertoriul sectiei Drama, spectacolul „Ivanov”, exploreaza profunzimile unui suflet prins intr-o perpetua cautare a echilibrului, unde curajul se impleteste cu renuntarea, captiv intr-o societate care nu-l intereseaza si intr-o lume ale carei sensuri nu le intelege. Prin intermediul protagonistului sau, Nikolai Ivanov, un mosier falit aflat intr-o criza existentiala, Cehov descrie un univers uman care pare sa stagneze si o individualitate pierduta in propriile contradictii.


O IDEE GENIALA – duminica, 20 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
Arnaud si Marion formeaza un cuplu care este in cautarea unui nou apartament si apeleaza la Cedric, un agent imobiliar sarmant, insa Arnaud incepe sa creada ca Marion este atrasa de acesta. Pentru a-l discredita pe Cedric, Arnaud concepe un plan ingenios. Printr-o coincidenta fericita, se intalneste in metrou cu Thomas, care este sosia agentului, si il convinge sa joace rolul lui Cedric pentru a-i strica reputatia in fata partenerei sale. Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand Cedric, Thomas si fratele geaman al acestuia, Jules, se intalnesc in apartamentul lui Arnaud, declansand o avalansa de situatii comice si imprevizibile. Aceasta reprezentatie este Sold Out.


SINBAD MARINARUL – duminica, 20 octombrie, orele 10.30 si 12.00, sala Teatrului de Animatie Imaginario
Sindbad, un marinar curajos, porneste intr-o calatorie epica pe mari necunoscute, dornic sa descopere bogatii si sa se confrunte cu provocarile destinului. Pe parcurs, el intalneste creaturi fantastice, taramuri misterioase si obstacole neasteptate, dar descopera si adevarata natura a curajului si constientizeaza importanta prieteniei.


Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti, telefon 0244.522.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677