Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 18 - 24 septembrie 2023

18 Sep 2023 17:29
Luna septembrie continuă, la Teatrul „Toma Caragiu”, cu o montare în premieră a unui text contemporan ce explorează necesitatea universală a omului de a se hrăni și de a fi hrănit, atât fizic, cât și emoțional și spiritual, și cu o comedie despre cum un câștig neașteptat îi poate schimba viața unui contabil din Londra. Cei mici vor învăța alături de trei frați purceluși despre importanța solidarității în a depăși diversele situații dificile pe care le întâmpinăm în viață.
LAPTE – vineri și sâmbătă, 22 și 23 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” - Premieră. O poveste profundă și emoționantă despre satisfacerea nevoilor fundamentale și a dorințelor interioare, ce reprezintă forțe motrice care ghidează personajele spre evoluție sau decădere. Piesa explorează și combină teme legate de hrană, iubire și supraviețuire, prezentând cum aceste elemente influențează alegerile și direcțiile în viață. Spectacolul se concentrează asupra modului în care oamenii încearcă să-și găsească un sens și să înțeleagă o lume în continuă schimbare.
FUNNY MONEY – duminică, 24 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Recompensată, anul acesta, cu Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul BUZĂU/IUBEȘTE/TEATRU, această montare a unui text scris de Ray Cooney, considerat un „maestru al farsei”, ne prezintă aventurile lui Henry Perkins, un contabil de vârstă mijlocie, care se întoarce acasă cu o altă servietă, schimbată din greșeală în metrou. Suma fabuloasă de bani descoperită în ea și apariția unor noi personaje care află de acest câștig neașteptat, vor declanșa o serie de situații neprevăzute și amuzante.
CEI TREI PURCELUȘI – duminică, 24 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. Șoric, Babic și Codiță, cei trei frați năstrușnici care încearcă să se apere de amenințarea unui lup înfometat, vor dansa și vor cânta într-un spectacol educativ, plin de culoare și voioșie.
Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Le este foame , li sa tăiat pădurile și numai au ce manca .
Atat ne-a mai ramas, la capitolul "Incredere" ... Biserica si Credinta ! (Q.e.d.). HRISTOS S-A INALTAT !
Gilette
Curs valutar
EUR Euro 4.9745 0.0001
USD Dolarul SUA 4.7430 0.0239
GBP Lira sterlina 5.7323 -0.0092
CHF Francul elvetian 5.1499 -0.0202
XAU Gramul de aur 278.5272 0.3670