Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 24-30 ianuarie

25 Jan 2022 12:04
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 24-30 ianuarie
Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să vizionați un spectacol-concert inspirat de cariera și viața Mariei Tănase, o artistă excepțională care a dezvăluit lumii cântecul popular românesc și a cărei prezență este încă vie în conștiința poporului român. Pentru copii, întâmplările fabuloase ale unor eroi îndrăgiți își vor da întâlnire pe scena Teatrului de Animație.
„Pasărea măiastră - Tribut Maria Tănase” - sâmbătă, 29 ianuarie, și duminică, 30 ianuarie, sala Teatrului „Toma Caragiu”. În spectacolul-concert „Pasărea măiastră - Tribut Maria Tănase”, după o concepție muzicală de Marius Mihalache, avem prilejul să fim martori în povestea unei artiste cu totul deosebită, care a trăit și a cântat cu o pasiune inegalabilă, neținând cont de convenții și prejudecăți. Maria Tănase, un fenomen unic în muzica românească, stârnește și azi admirație, fiind supranumită prima și poate singura mare divă a României.
„Fantoma din Canterville” - miercuri, 26 ianuarie, ora 13.00, sala Teatrului de Animație. O fantomă care locuiește într-un vechi conac englezesc încearcă din răsputeri să alunge familia de americani care îi tulbură liniștea. Păstrând umorul subtil al lui Oscar Wilde, piesa nu spune numai o poveste despre fantome simpatice, ci dezvoltă și o alegorie despre viață și moarte, privind cu un ochi amuzat confruntarea dintre două culturi: cea britanică și cea americană.
„Cei trei purceluși” - joi, 27 ianuarie, orele 10.30 și 13.00, și vineri, 28 ianuarie, ora 18.00, sala Teatrului de Animație. Într-un spectacol gândit special pentru cei mici, trei frați năstrușnici și dolofani, Babic, Șoric și Codiță, își construiesc trei căsuțe și așteaptă confruntarea cu lupul cel viclean. Cum vor reuși ei, oare, să îl izgonească?
„Motanul încălțat” - duminică, 30 ianuarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Un motan extraordinar își conduce stăpânul spre izbânda dorită, învățându-ne pe toți că isteţimea, curajul şi încrederea în forţele proprii pot ajuta pe oricine să-şi îndeplinească visurile.
Vă așteptăm cu drag la teatru! Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” este permis cu respectarea normelor în vigoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677