Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 7 – 13 octombrie

07 Oct 2024 17:26
Teatrul „Toma Caragiu” vă așteaptă în această săptămână cu o diversitate de propuneri artistice: o comedie care l-a definit până la identificare pe tânărul actor Grigore Vasiliu, un text contemporan care abordează un subiect sensibil al zilelor noastre, iar pentru cei mici o poveste despre prietenie și curaj, urmărind traspunerea scenică a unuia dintre cele mai cunoscute basme din folclorul siberian.
BIRLIC – vineri, 11 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
BIRLIC nu spune doar povestea unui mic burghez din Fălticeni, care este trimis de șeful său în capitală pentru a încerca să salveze o societate aflată în pragul falimentului, iar aici este prins în vârtejul intrigilor amoroase ale Bucureștilor. BIRLIC readuce în memoria colectivă din ce în ce mai atrofiată numele unui mare actor, Grigore Vasiliu Birlic, a unui mare dramaturg, Tudor Mușatescu și a unui imens om de teatru, Sică Alexandrescu. (…) Această reprezentație este Sold Out.
FIUL – sâmbătă, 12 octombrie, și duminică, 13 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
„Fiul” vă invită într-o călătorie emoționantă prin complexitatea relațiilor umane. Spectacolul pune sub lupă influența unor diverse evenimente din viață asupra dinamicii familiale, abordând teme universale precum iubirea, pierderea, comunicarea și identitatea, văzute prin prisma lui Nicolas, un adolescent care se confruntă cu multiple provocări sufletești după divorțul părinților, dar și prin filtrul sufletesc al tatălui, care încercă să îi redea fiului său echilibrul emoțional. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 14 ani. Aceste reprezentații sunt Sold Out.
CĂLUȚUL COCOȘAT – duminică, 13 octombrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario
Inspirat de un basm rusesc scris de P. Ersov, spectacolul „Calutul cocosat” spune o poveste plină de tâlc despre prietenie, devotament, perseverență și aparențe înșelătoare, ce îl are în prim-plan pe tânărul Ivanuska, fiul unui gospodar înstărit, al cărui ogor era distrus de o făptură fără chip. Ivanuska reușește să își ajute tatăl, dar cade victima invidiei fraților lui mai mari, fapt ce determina o serie de încercări, piedici și greutăți, pe care va reuși să le învingă cu ajutorul amicului său de nădejde din lumea necuvântătoarelor, înzestrat cu puteri magice.
Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.
foto: Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677