Spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, premiat la Gala Aniversară ImPuls Țăndărică

17 Nov 2023 19:53
Spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, premiat la Gala Aniversară ImPuls Țăndărică
În urma participării la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică - 78 de ani cu cortina ridicată”, eveniment desfășurat în perioada 5-12 noiembrie, la Teatrul de Animație Țăndărică, spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, din repertoriul secției Teatrul de Animație Imaginario, a obținut premiul pentru conservarea mijloacelor tradiționale de clovnerie și premiul pentru performanță în interpretarea comică, acordat actorului Nelu Neagoe.
Purtând amprenta regizorală a lui Mihai Gruia Sandu, CUIBUL DE CLOVNI este un spectacol non-verbal adresat tuturor categoriilor de public, o invitație la inocență și bună dispoziție. Scenografia a fost realizată de MGS Arte și Mihai Androne, muzica Mihai Bisericanu, light design Ionuț Aldea. În distribuție îi puteți vedea pe Ana Maria Orbean, Ioana Roșu, Daniel Burcea, Maria Miruna Lazăr, Nelu Neagoe, Nuța Ilie, Costel Dobrescu (figurație), Albert Stoica (figurație), Răzvan Staicu (figurație).
”Mulțumim juriului, format din Doina Papp și Octavian Szalad, critici de teatru, și Călin Mocanu, managerul Teatrului de Animație Țăndărică. Felicitări întregii echipe artistice și tehnice care a contribuit la realizarea acestui spectacol”, au transmis reprezentanții Teatrului Toma Caragiu Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686