Spitalul Municipal Ploiești este pregătit să preia pacienți diagnosticați cu COVID

16 Oct 2021 18:49
Spitalul Municipal Ploiești este pregătit de astăzi să preia pacienți diagnosticați cu COVID. Anunțul a fost făcut de conducerea unității spitalicești:


“În acest scop, a fost amenajată o secție. S-au refăcut instalațiile electrice, instalatia de oxigen a fost extinsă, s-a achiziționat o stație de producere a oxigenului, s-a construit o clădire care adăpostește stația de oxigen, s-au facut amenajări interioare pentru crearea circuitelor funcționale, au fost achiziționate și concentratoare de oxigen, detectoare de oxigen, lămpi UV, poartă de decontaminare, monitoare pentru masurarea funcțiilor vitale. Finanțarea pentru aceste investiții a fost asigurată de Consiliul Județean si Primaria Municipiului Ploiești, cărora le multumim pentru susținere! Astăzi, am primit vizita Doamnei Viceprimar Magdalena Trofin, a Domnului Subprefect Alexandru Florin Vane și a Domnului Doctor Ipatie Madalin, managerul Ambulanței Prahova, cărora le mulțumim pentru susținere și încurajare. În scurt timp, vor sosi si primii pacienți! Le urez succes colegilor direct implicați în tratarea acestor pacienți!, a transmis Mihaela Iordanescu, manager Spitalul Municipal Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677