Sportivii secţiei de patinaj viteză, premiaţi de primarul Municipiului Ploieşti

23 Mar 2023 14:22
Sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, şi antrenorul Marius Băcilă au fost premiaţi, miercuri, de primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, pentru rezultatele deosebite obţinute în sezonul de iarnă.

Principala performanţă a patinatorilor a fost reprezentată de medalia de argint obţinută în proba de Team Sprint din cadrul Finalei de Cupa Mondială pentru Juniori şi Neo-Seniori (U23) de la Inzell (Germania), la începutul lunii februarie!

În concursul din Germania, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, alături de reprezentantul Coronei Braşov, Cosmin Nedelea, au încheiat cursa pe poziţia secundă, cu timpul de 1:26.18 minute, fiind devansaţi de echipa Finlandei, care a oprit cronometrul după 1:25.20 minute.

Totodată, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut medaliile de argint şi în concursul pe echipe al Neo-Seniorilor (U23) în proba de Team Pursuit, desfăşurat în luna decembrie la Seinajoki (Finlanda).

La finalul lunii februarie, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache au devenit campion, respectiv vicecampion naţional de juniori cu prilejul Campionatului Naţional pe Probe şi Poliatlon pentru Seniori şi Juniori 1, desfăşurat la Inzell (Germania).
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677