Sportivii secţiei de patinaj viteză, premiaţi de primarul Municipiului Ploieşti

23 Mar 2023 14:22
Sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, şi antrenorul Marius Băcilă au fost premiaţi, miercuri, de primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, pentru rezultatele deosebite obţinute în sezonul de iarnă.

Principala performanţă a patinatorilor a fost reprezentată de medalia de argint obţinută în proba de Team Sprint din cadrul Finalei de Cupa Mondială pentru Juniori şi Neo-Seniori (U23) de la Inzell (Germania), la începutul lunii februarie!

În concursul din Germania, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, alături de reprezentantul Coronei Braşov, Cosmin Nedelea, au încheiat cursa pe poziţia secundă, cu timpul de 1:26.18 minute, fiind devansaţi de echipa Finlandei, care a oprit cronometrul după 1:25.20 minute.

Totodată, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut medaliile de argint şi în concursul pe echipe al Neo-Seniorilor (U23) în proba de Team Pursuit, desfăşurat în luna decembrie la Seinajoki (Finlanda).

La finalul lunii februarie, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache au devenit campion, respectiv vicecampion naţional de juniori cu prilejul Campionatului Naţional pe Probe şi Poliatlon pentru Seniori şi Juniori 1, desfăşurat la Inzell (Germania).
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121