Sprinterul Petre Rezmiveș reprezintă România la Campionatul Balcanic de atletism de la Istanbul

19 Feb 2021 13:03
Sprinterul Petre Rezmiveș reprezintă România la Campionatul Balcanic de atletism de la Istanbul
Atletul Petre Nicolae Rezmiveș (23 ani) se numără printre cei 36 de sportivi care vor reprezenta România la cea de-a 26-a ediție a Campionatului Balcanic de atletism în sală, competiție programată să se desfășoare mâine, la Istanbul.

Sportivul pregătit de Augustin Iancu și Robert Munteanu va concura în proba lui favorită, 60 de metri plat, în care a și devenit, recent, campion național cu timpul de 6.77 secunde. În aceeași probă, România va fi reprezentată și de vicecampionul național Marius Gabriel Țone.

Anul trecut, Rezmiveș a participat la ediția în aer liber a Campionatului Balcanic, de la Cluj, reușind să cucerească medalia de argint alături de ștafeta de 4×100 metri. Întrucât venea după o accidentare, el nu a participat în proba individuală.

Delegația "tricoloră", care a plecat astăzi spre Istanbul, este compusă din 50 de persoane, printre acestea numărându-se, în calitate de secretar general al Federației Române de atletism, și coordonatorul secției de atletism a CSM Ploiești, Augustin Iancu.

A 26-a ediție a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru seniori reunește la start 236 de sportivi din 18 țări: Albania, Azerbaidjan, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Croația, Muntenegru, Cipru, Kosovo, Macedonia de Nord, Turcia, România, Serbia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Armenia, Grecia.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677