Stadiul lucrărilor de execuție a complexului MRS Residence Gradinile din Ploiești/ Un birou de vânzări s-a deschis în cadrul proiectului

11 Jul 2024 17:41
MRS Construct se află în plin proces de execuție a complexului MRS Residence Gradinile din Ploiești, considerat "viitorul plămân verde al orașului".
MRS Residence GRĂDINILE va fi un ansamblu rezidențial construit pe un teren în suprafață de 6.5 hectare, pe strada Alba Iulia din Ploiești. Ansamblul va beneficia de una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară, având o suprafață totală de aproximativ 4 hectare. Soluția folosită va transforma perimetrul exterior al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante. Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85% din suprafața terenului aferent proiectului sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi.

"În această perioadă, s-a executat planșeul subsolului comun și au început lucrările la suprastructura blocului DALIA. Lucrările avansează conform programului, cu primele etaje în construcție ale corpului format din parter+ 2 etaje. În luna iulie se vor pregăti lucrările pentru clădirile Iris, Crin (parter+ 3 etaje), Lavanda și Anemona (parter+ 8 etaje)", transmit reprezentanții MRS Residence.


Locuințele în cadrul MRS Residence Grădinile sunt compartimentate eficient și variat, astfel ansamblul rezidențial va dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere și 4 camere, penthouse-uri, decomandate, open space, cât și cu bucătărie închisă. Complexul rezidențial se va dezvolta etapizat, iar prima fază implică construcția a 5 imobile: parter +2 etaje, parter+3 etaje, parter +8 etaje.




Cei care vor să afle mai multe detalii pot merge la noul birou de vânzări din cadrul proiectului MRS Residence Grădinile, situat pe Strada Alba Iulia, în spatele magazinului Kaufland Nord.

"Pentru vizionări și detalii despre MRS RESIDENCE GRĂDINILE, cât și despre celelalte proiecte din portofoliul nostru, ne puteți vizita de luni până vineri între orele 8:30 - 17:30 și sâmbăta între orele 9:00 - 13:00", precizează cei de la MRS RESIDENCE.

Pentru detalii și programări, puteți apela numerele de telefon:
+4 0758 080 000
+4 0738 821 585

(P)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677