Stadiul lucrărilor la complexul MRS Residence Grădinile din Ploiești

17 Oct 2024 15:57
Stadiul lucrărilor la complexul MRS Residence Grădinile din Ploiești
Lucrările la complexul rezidențial Residence Grădinile sunt în toi. Mai multe detalii ne transmit reprezentanții constructorului:

"Lucrările de zidărie de la parterul clădirilor CRIN și IRIS prind formă - în spații ce vor găzdui noile apartamente. În blocul DALIA, lucrările pentru instalațiile electrice și sanitare sunt in curs de executie. In blocul LAVANDĂ - etajul 4 este în plin proces de cofrare, iar elementele verticale ale parterului din blocul ANEMONA sunt ridicate.

În același timp, în subsolul general, echipele noastre lucrează intens la instalarea sistemelor de stingere a incendiilor și a instalațiilor electrice esențiale, iar pereții subsolului sunt protejați cu hidroizolații, asigurând o fundație solidă și durabilă. Nu rata ocazia! Asigură-ți unul dintre ultimele apartamente disponibile!"

Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0758 080 000 sau întra pe www.mrsresidence.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677