Stadiul lucrărilor la internatul Liceului Tehnologic Energetic “Elie Radu”/În vară ar urma să fie gata

11 Jan 2022 16:15
Elevii Liceului Tehnologic Energetic “Elie Radu” vor beneficia de condiții optime în incinta internatului aferent acestei unități de învățământ, din vară. Lucrările de modernizare sunt derulate de municipalitate în baza unui Acord de colaborare încheiat cu Asociația Energy Policy Group (E.P.G.)/Grupul de Politici Energetice și Liceul Tehnologic Energetic ,,Elie Radu” Municipiul Ploiești, în cadrul Proiectului ,,România Eficientă” susținut de OMV Petrom S.A.
”Potrivit Acordului de Colaborare, Asociația E.P.G. sponsorizează lucrările de renovare aprofundată a obiectivului amintit cu scopul creșterii performanței energetice a clădirii și a îmbunătățirii condițiilor de utilizare prin modernizarea sistemelor de iluminat, încălzire, răcire, ventilație, etc. Valoarea sponsorizării este 4.103.812,67 lei, fără T.V.A.
Corpul C10 al Liceului Tehnologic Energetic „Elie Radu” din Ploiești are o structură S+P+2E. Acest proiect va asigura un mediu interior sănătos și plăcut, dar și economii esențiale la consumul de energie al clădirii. Renovarea implică și instalarea unor echipamente de producere a energiei din surse regenerabile”, a transmis municipalitatea.
Izolarea termică și fonică la standarde moderne, sistem de iluminat cu eficiență energetică ridicată, precum și o calitate crescută a aerului, în interiorul clădirii, sunt obiectivele principale în cadrul acestui parteneriat important derulat de administrația publică ploieșteană.
Lucrările de renovare, la nivelul clădirii Corp C10 a Liceului Tehnologic Energetic “Elie Radu”, au demarat în luna septembrie 2021 și sunt realizate, până în prezent, în procent de 70%, urmând a se finaliza în vara acestui an.
foto Primăria Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677