Ștafeta veteranilor a ajuns, din nou, la Breaza, la Colegiul Militar-FOTO

19 Oct 2024 16:49
Astăzi, 19 octombrie, reprezentantul Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza, elev sergent major Victor Cotelea, a primit și a predat simbolic ștafeta conducătorului grupului care aleargă de la Ploiești la Sinaia.
Peste 25 de elevi au alergat, pe traseul galben, alături de ultramaratonistul Iulian Șerban, de alergători și cicliști, militari și civili, de la intrarea în orașul Breaza, la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”. ”Voluntarii Ștafetei au fost întâmpinați de locțiitorul comandantului, locotenent-colonel Claudiu Țonoiu, de elevi îmbrăcați în portul tradițional românesc, cu pâine și sare, de cetățenii urbei și de liceenii militari”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar Breaza.
Apoi, alți 21 de cantemiriști au condus Ștafeta până la cealaltă ieșire a orașului Breaza, reușind să parcurgă cu brio cei peste 12 km, de la Breaza de Jos-la Gura Beliei.
Ștafeta Veteranilor, eveniment de amploare națională organizat de Invictus România, a ajuns la cea de-a XI-a ediție.
Ștafeta este împărțită în trei rute distincte, reprezentate simbolic de culorile drapelului României:roșu, galben și albastru, pentru a promova valorile istorice ale poporului român și a-i onora pe eroi prin intermediul sportului.
În acest an, traseul Ștafetei Veteranilor include peste 50 de localități și măsoară peste 3500 de kilometri.
Participanții de pe cele trei trasee se vor întâlni în data de 25 Octombrie 2024, de Ziua Armatei României, la Carei, ultima localitate eliberată de soldații români, în urmă cu 80 de ani, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
foto: Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677