Stațiunile de pe Valea Prahovei, pline de turiști în prima minivacanță din acest an

25 Jan 2022 09:27
Stațiunile de pe Valea Prahovei, pline de turiști în prima minivacanță din acest an
Minivacanța care tocmai s-a încheiat a facut ca turistii sa ia cu asalt statiunile de pe Valea Prahovei. În toate cele 3 stațiuni montane domeniile schiabile au fost pline de turisti. Acestia au ocupat la capacitate maxima unitatile de cazare. Vremea a permis practicarea sporturilor de iarna in conditii bune, gondola, telegondola si telescaunele au functionat. Ninsoarea nu a contenit în niciuna dintre zile, prilej de bucurie pentru toți turiștii.
Pentru a manca la un restaurant de top la unul dintre restaurantele de pe Valea Prahovei, un cuplu a scos din buzunar între 250-300 lei, față de anul trecut când din cauza pandemiei și a lipsei turiștilor, o masă costa maxim 150-200 lei, după cum au menționat reprezentanții Asociației pentru promovarea și dezvoltarea turismului Prahova.
DN 1 a fost aglomerat în toate cele patru zile, unii dintre turiști au fost în excursie de o zi, au venit dimineața iar seară s-au întors către casele lor. Trenurile au fost și ele pline, pe toată ruta București -Brașov și retur.
In Azuga, turistii au avut parte de o petrecere tip apres-ski, pe durata a trei zile, la baza partiei de ski din Azuga, Sorica. Evenimentul s-a numit Holiday Mood WoW, si a adus ca genuri muzicale hip-hop, rap si dnb.
Asociația pentru promovarea și dezvoltarea turismului Prahovaafirmă că județul Prahova este în top 10 destinații din România, aleasă de români pentru turismul activ care se poate practica în zona montană, acum pentru schi, snowboard sau sanie, iar de străini pentru Castelul Peleş, Sinaia și regalitate. De aceea Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova a ales să promoveze Prahova turistică pentru români cu sloganul ”Prahova. Regina vacanțelor tale”, iar pentru străini ”Prahova.Your Royal Holiday”.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677