Ștefan Budescu, la “Cupa antidrog la pescuit!” - VIDEO

01 Jun 2023 12:42
Centrul Antidrog Prahova desfășoară, astăzi, pe Balta Pleașa, o nouă ediție a “Cupei antidrog la pescuit!”.

Renumitul fotbalist Budescu Ștefan susține activitatea Agenției Naționale Antidrog. Așa că fotbalistul a ales sa petreacă ziua de 1 Iunie împreuna cu băieții lui la “Cupa antidrog la pescuit!”

La micul eveniment sportiv participa jurnaliști, voluntari antidrog si parinti ai copiilor care au beneficiat de proiectele Agenției Naționale Antidrog.

Acesta activitate se desfășoară sub egida Campaniei Naționale “Consumul de droguri ne privește pe toți!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677